Skoči na glavno vsebino

V sredo, 6. 12. 2023, nas je, kot že mnogo let, zopet obiskal Miklavž. Otroci smo ga pričakali s pesmicami in risbicami, sam pa je za vsakega izmed nas imel posebno darilo. Pri razdeljevanju daril sta mu pomagala dva angelčka, parkelj pa je poskrbel, da bomo otroci tudi naslednje leto pridni.

Vse se je začelo ob 10-i uri, ko smo se učitelji in mlajši učenci zbrali v telovadnici naše šole. S pomočjo učiteljic smo trikrat glasno poklicali  Miklavža. Ker velja, da če si nekaj močno želiš, da se ti to po navadi tudi uresniči, se nam je želja, da nas pride sveti Miklavž obiskati, uresničila.

Učiteljica nas je klicala po razredih. Vsak razred se je na svoj edinstven način predstavil, nato pa je  Miklavž z vsakim posebej spregovoril nekaj besed, se zahvalil za prejeta darila, potem pa nam je, vsakemu posebej, izročil darilo. Kaj smo dobili za darilo, naj ostane skrivnost. Nekaj smo že pojedli, nekaj pa nosimo okrog vratu, da nas ne zebe.

Seveda smo se vsi tudi slikali z Miklavžem. Nastalo je ogromno slik.

Na koncu smo se zahvalili  njemu in njegovemu spremstvu ter se poslovili od njih do naslednjič.

Pa brez skrbi, tudi naslednje leto nas bo obiskal, ker bomo ekstra pridni.

Zahvaljujemo se Rotary clubu Šk. Loka ter gimnaziji Šk. Loka za sodelovanje in pomoč pri izvedbi prireditve. V Rotary clubu so tako kot vsako leto prispevali darila, za kar smo jim zelo hvaležni, mladi iz gimnazije, pa so se, pod budnim očesom mentorice seveda, prelevili v angelčke in parklja.

(Skupno 215 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost