Skoči na glavno vsebino

Juhu, december je tu! Mesec praznikov, daril, počitnic … in druženja s prijatelji. Učenci z učiteljicami in varuhi v vojašnici smo se odločili, da ne bo šel kar tako mimo nas. Najprej nas je sredi tedna obiskal Sveti Miklavž, nato pa smo imeli v petek, 8. 12. 2023, v naših prostorih slavnostni prižig lučk na smrečici.

Učenci iz PP4C so z natančnostjo sestavili zeleno iglasto drevo in nanj obesili lučke. Kar na fotografiji poglejte, kako dobro so se organizirali, da je delo potekalo hitro in brez težav. Smrečico smo nato vsi okrasili z okraski, ki smo jih sami izdelali. No, nekatere nam je podarila tudi naša čistilka, za kar se ji zelo zahvaljujemo. Medtem, ko so nekateri učenci postavljali drevesce, so nam učenci iz PP2C pripravili tople decembrske napitke. Mmm, kako je dišalo iz naše kuhinje. Sladke in sadne dobrote so na krožnike in v posode lično zložili učenci iz PP3A. Poskrbeli so čisto za vsakega izmed nas. In mimogrede, učencem iz PP2C so čokoladne kroglice odlično uspele.

Glasno in veselo smo pospremili prižig lučk na smrečici! Ob božičnih in zimskih pesmih smo zapeli in zaplesali. Igrali smo se družabne igre. Starejši učenci so se zaklepetali v resne najstniške debate. Nihče ni smel vleči na ušesa.

Po rajanju smo s skupnimi močmi pomili uporabljeno posodo in pospravili prostore. Okrašena smrečica pa ostaja na našem skupnem hodniku. Zato vabljeni k nam na obisk! Da pozdravite nas in vidite naše drevesce.

(Skupno 120 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost