Skoči na glavno vsebino

Podari malico otrokom, ki si je ne morejo privoščiti. 

podariMalico je dobrodelni projekt, ki je namenjen učencem in dijakom, ki živijo v težkih materialnih razmerah. Minimalno nakazilo je 2,42 € (povprečna cena 1 šolske malice oz. kosila). 

Pobudnik in sponzor je eAsistent, eŠola d.o.o., Cerkvena ulica 11, 4290 Tržič. Sredstva v celoti namenjajo šolam, vse administrativne stroške krije sponzor projekta. Zbrana sredstva šola vodi pod računom šolskega sklada na posebnem kontu. Sredstva, ki jih donirate, so namenjena prvotno otrokom za malice oz. kosila, ko pa šola to pokrije, se odloči, za kaj bo namenila presežek sredstev. Na primer: šolske potrebščine, obvezne ekskurzije, ki si jih otroci, ki živijo v težkih materialnih razmerah, ne morejo privoščiti.    

Kako podarite malico?

Možnost A

Na spletni strani www.podarimalico.si poiščete šolo (OŠ Jela Janežiča Škofja Loka), na desni strani izberete število malic, ki jih želite podariti in potrdite z izbiro “Podari malico”. Odpre se novo okno, kjer dobite vse nadaljnje informacije o plačilu. S to možnostjo donirate sredstva prav za našo šolo, torej OŠ Jela Janežiča.

Možnost B

Pošljete sporočilo SMS s ključno besedo PODARI5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za otroke, ki živijo v težkih materialnih razmerah. Zbrana sredstva bodo v celoti namenili šolam, ki jih bodo porabile za plačilo šolskih malic ali nakup osnovnih šolskih potrebščin, ki jih otroci potrebujejo.Prispevajo lahko uporabniki mobilnih omrežij Telekom Slovenije, Simobil, Tušmobil, Debitel in Izimobil. Telekom Slovenije, Simobil, Tušmobil, Debitel in Izimobil se odpovejo vsem prihodkom iz naslova tako poslanih SMS-sporočil.
Več o tem na www.podarimalico.si.

Hvala za vaš prispevek.

(Skupno 62 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost