Skoči na glavno vsebino
MATEMATIČNO TEKMOVANJE RAČUNANJE JE IGRA

MATEMATIČNO TEKMOVANJE RAČUNANJE JE IGRA

V soboto, 13.4.2024, je na osnovni šoli Toneta Čufarja na Jesenicah, potekalo matematično tekmovanje Računanje je igra.

Našo šolo so pogumno zastopali učenka in štirje učenci. Izjemen rezultat je dosegel Naul Qenaj, ki je pometel s konkurenco in dosegel zlato priznanje. Vsem tekmovalcem in tekmovalki čestitamo za pogum in za dosežene matematične uspehe!

Spodaj si oglejte nekaj utrinkov s sobotnega tekmovanja.

16. DRŽAVNO LIKOVNO SREČANJE UČENCEV OŠPP

V četrtek, 11. 4. 2024, je v Novem mestu potekalo 16.državno  likovno srečanje OŠPP. Udeležilo se ga je 42 učencev iz 14 šol iz vse Slovenije. Našo šolo so  zastopale Kaja Dedić, Ana Klara Šmid in Dušanka Miteva. Slikale so tihožitje v tehniki suhih pastelov. Iskrene čestitke vsem udeleženkam za uspešno delo, predvsem pa Kaji za prejeto nagrado. Bravo !!!

Regijsko tekmovanje Mladi tehnik

Regijsko tekmovanje Mladi tehnik

V četrtek, 11. 04. 2024, je na OŠ dr. Slavka Gruma v Zagorju ob Savi potekalo regijsko tekmovanje Mladi tehnik. Tekmovanja se je v različnih panogah udeležilo 6 učencev. Neža  je tekmovala v panogi papir, Neja v panogi tekstil, Nejc v panogi konstruiranje, Dragan v panogi les, Eva in Jan pa sta tekmovala v nalogi posebnega programa. Vsi učenci so se odlično odrezali. Nalogo so vsi izpeljali do konca in dosegli lepe uvrstitve. Eva, ki je dosegla 1. mesto, ter Jan in Dragan, ki sta vsak na svojem področju dosegla 2. mesto, pa so se uvrstili tudi na državno tekmovanje.

Vsem iskrene čestitke.

Prišla je pomlad

V petek, 22. 3. 2024, je na šoli potekala kulturna prireditev z naslovom PRIŠLA JE POMLAD.

Prireditev je poleg praznovanja v čast začetka pomladi in posebnega dne za nekatere oddelke na šoli predstavljala tudi uraden zaključek gostovanja španskih učiteljic gospe Sonie in Nurie, ki sta bili v okviru Job Shadowinga preko projekta Erasmus+ cel teden naši gostji. Poleg recitacij, plesnih točk, pesmi s strani pevskega zborčka, predstavitve lepot Slovenije in uprizoritve ljudske igre smo na prireditvi lahko videli tudi video predstavitev španske šole, iz katere prihajata gospe. V sklopu posebnega dne smo znotraj oddelkov pripravili tudi vsak po eno 3D znanilko pomladi, ki je na dan prireditve skupaj z ostalimi cvetovi tvorila čudovit šopek, ta pa je postal del dekoracije oz. scene.

Prireditev nam bo vsem ostala v prijetnem spominu.

 

Dogodki

  • Ni dogodkov

Koledar

april 2024
PTSČPSN
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
« Mar   Maj »

Donatorji

(Skupno 213.210 obiskov, današnjih obiskov 95)
Dostopnost