Skoči na glavno vsebino
TEHNIŠKI DAN ZA UČENCE 7. RAZREDA – IZDELKI ZA DEKD

TEHNIŠKI DAN ZA UČENCE 7. RAZREDA – IZDELKI ZA DEKD

 
 
 
V četrtek, 21. 9. 2023 so imeli učenci 7. razreda pod vodstvom Vide Kejžar tehniški dan. Fantje so najprej odmerili, razrezali, zlepili in pobarvali kartone ter pripravili res veeeeelike okvirje. Slike so nastale s pomočjo posebnega pisala s čebeljim voskom, ki so jih nato pobarvali z naravnimi barvami. Še nekaj potegov z likalnikom in umetnina je končana! Skoraj bi verjeli, da smo malo čarali – vosek je na lepem izginil, barva borovnic se je iz rdeče spremenila v modro … Ob koncu tehniškega dne smo z veseljem ogledali vse naše izdelke. 
 
Vi si jih lahko ogledate v Sokolskem domu, ko bodo pod naslovom »Redka spretnost, večno znanje« razstavljena dela izpod rok škofjeloških “vrtičkarjev”, osnovnošolcev in srednješolcev. 
 
*Katera naravna barva pa je vam najljubša? Bi se posladkali z borovnicami ali orehi? Ste za solato iz rdeče pese? Mogoče ste bolj zeleni – torej špinača ali kopriva? Mogoče je pa res že čas za kavo ali čaj ….

Hišni red OŠ Jela Janežiča

Spoštovani starši, dragi učenci!
Sporočamo, da si lahko na šoli in dislociranih enotah preberete Hišni red OŠ Jela Janežiča. Hišni red se nahaja tudi na naši spletni strani šole, pod zavihkom Dokumenti.
Obisk županov

Obisk županov

V ponedeljek, 4.9., smo se razveselili obiska župana g. Tineta Radinja in župana občine Medvod g. Nejca Smoleta, ki je poleg občine Žiri, Železniki in Gorenja vas – Poljane, prav tako ustanoviteljica naše šole. Spremljali so jih ga. Anita Mežek, direktorica občinske uprave in ga. Martina Kutnar ter g. Rok Primožič, vodja oddelka za družbene dejavnosti iz Škofje Loke. Spremljala sta nas tudi ga. Klara Mrak ter fotograf Gorenjskega glasa.

več…

Obvestilo staršem

Spoštovani starši in skrbniki.

Približuje se začetek novega šolskega leta in vaši otroci se vračajo v šolo oziroma se prvič vključujejo vanjo.

Gradnja in prenova naše šole še ni zaključena in dela zunaj in znotraj šole še vedno potekajo. Šolsko leto bomo učitelji in učenci začeli na različnih lokacijah po Škofji Loki, lokacijo oddelka vašega otroka vam sporoči razrednik. Lokacije so primerne za začasno delo, uredili smo jih skupaj z občino Škofja Loka. Gostitelji na njih nas toplo pričakujejo. Prevozi v šolo in iz šole bodo prilagojeni različnim lokacijam otrok, same ure odhodov in prihodov pa vam bodo sporočili prevozniki sami.

Verjamemo, da bomo skupaj, z izkušnjami, ki jih imamo z delom na več lokacijah, uspeli zagotoviti optimalne pogoje za delo in učenje. Učenci tudi s prilagoditvijo na nove ljudi in okolje, pridobivajo pomembne izkušnje in znanja, ki so del vseživljenjskega, za kar se bomo vsi trudili.

Želimo vam prijeten začetek novega šolskega leta.

Dogodki

  • Ni dogodkov

Koledar

september 2023
PTSČPSN
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
« Avg   Okt »

Donatorji

(Skupno 190.512 obiskov, današnjih obiskov 80)
Dostopnost