Skoči na glavno vsebino

Ali nas obilno sneženje kaj moti? Neee, super je. Prava oblačila in obutev, siti želodčki in dobra volja, pa smo. In tako smo se z učenci PP4A, PP4B, PP4C, PP5A in PP6A z redno avtobusno linijo v petek, 19. 1. 2024, odpravili v Ljubljano. Po polžje počasni in varni vožnji smo izstopili na postaji Ljubljana-Tivoli in se skozi park Tivoli sprehodili do Prirodoslovnega muzeja Slovenije. Bila je prav pustolovska pot. Tudi kakšno kepo smo vrgli mimogrede.

V Prirodoslovnem muzeju Slovenije smo imeli žal prekratek postanek. Ampak ravno prav dolg, da smo videli okostje mamuta in kita. Se dotaknili lisice, ježa in kljuna pelikana ter nekaterih kosti drugih živali. Ker nam je bilo tako všeč, smo se odločili, da muzej vseeno obiščemo še enkrat spomladi ali poleti, ko bomo imeli več časa.

V petek smo namreč žal morali zaradi vremenskih razmer z obiskom muzeja pohiteti, da smo ujeli avtobus, ki nas je z glavne avtobusne postaje Ljubljana odpeljal nazaj v Škofjo Loko. Pot do avtobusne postaje po ljubljanskih ulicah je bila zaradi snežnih razmer pravi izziv. Pa vendar, upoštevali smo vsa pravila cestnega prometa, hodili previdno in počasi, predvsem pa tudi drug drugemu pomagali varno priti na cilj. Bila je zanimiva izkušnja. Utrinke si lahko ogledate na fotografijah.

(Skupno 203 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost