Skoči na glavno vsebino

Vabilo za dan odprtih vrat, za strokovne delavce

Vabimo vas, da se nam v petek, 12. 11. 2010 ob 8.00 uri
pridružite na dnevu odprtih vrat v OŠ Jela Janežiča v Škofji Loki
in skupaj z nami preživite delovni dan.

Na dan odprtih vrat vabimo vse, ki vas zanima vzgoja in izobraževanje otrok ter učenci s posebnimi potrebami v nižjem izobrazbenem standardu in posebnem programu. Prepričani smo, da bo ta dan lepa priložnost za spoznavanje dela z učenci in za izmenjavo izkušenj med različnimi profili strokovnjakov.

Pripravili bomo kratek ogled dela v razredih s prikazom poteka učne ure in didaktičnih pripomočkov, ki jih uporabljamo pri delu z učenci. S krajšim predavanjem bomo predstavili delovanje naše šole. Z veseljem bomo odgovarjali na vaša vprašanja in vam svetovali, kako in kje lahko dobite dodatne informacije.

Potek obiska:

Do 8:00 Prihod udeležencev
8:00 – 9.20 Ogled posameznih učnih ur v razredih
10:00 – 11. 15 Predstavitev šole, predstavitev Zakona o usmerjanju otrok s posebnimi potrebami, okrogla miza za vaša vprašanja
11:15 Ogled multisenzorne sobe

Prosimo vas, da vabilo posredujete vašim zaposlenim (učiteljem, svetovalnim delavcem, …). Zaradi lažjega načrtovanja vas prosimo, da število prijavljenih učiteljev javite na elektronska naslova: marjeta.smid@guest.arnes.si ali irena.ferlinc@guest.arnes.si . Prav tako bomo veseli vseh vaših dodatnih predlogov, vprašanj in mnenj. Za podrobnejše informacije smo dosegljivi na telefonskih številkah 04 506 14 12 in 04 506 14 11.

Veselimo se vašega obiska …

Ravnateljica Skupina za pripravo
Mag. Marjeta Šmid dneva odprtih vrat

 

 

 

 

 

(Skupno 50 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost