Skoči na glavno vsebino
Zavod O, v sklopu projekta “Moja ustvarjalnost, tvoja ustvarjalnost, naša kultura” pripravlja (v sodelovanju z Layerjevo hišo) vrsto ustvarjalnih in izobraževalnih projektov, ki so v prvi vrsti namenjeni manj vidnim družbenim skupinam.
V kratkem se obeta pričetek zanimivih aktivnosti. V sklopu festivala keramike Kroginkrog, se bo v Kranju od 6. 4. do 20. 4. 2019 odvila vrsta delavnic, nekatere tudi v sklopu našega projekta, pri čemer je potrebno poudariti, da so MUTUNK-ove delavnice za udeležence brezplačne.

Program “Sladkih koreninic” zajema vse od delavnic avtoportreta iz gline za slepe in slabovidne in avtoportreta iz gline v temi, preko Gozdne Galerije Brat Škrat do raziskovanja zvočno – taktilnih potencialov keramike. Število prostih mest na delavnicah je omejeno, prijave so mogoče na e-mailu rezervacije@layer.si.
V sodelovanju z Radiom Študent pripravljamo tudi “Delavnico radijske igre”, ki bo vsebovala tako kreativni proces pisanja scenarija kot tudi tehnično izvedbo radijske igre. Aktivnosti so za udeležence brezplačne, namenjena pa so predvsem invalidom, priseljencem in migrantom. V priponki vam pošiljamo tudi obširnejšo predstavitev delavnice. Število prostih mest je omejeno, prijave so mogoče na e-mailu mutunk@mutunk.si.
(Skupno 95 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost