Skoči na glavno vsebino

30 let delovanja Tom telefona

V tem tednu, od 5. oktobra do 11. oktobra 2020, poteka Teden otroka® pod geslom Odgovor je pogovor. To je tudi tema letošnjega praznovanja 30-letnice Tom telefona.

Organizator Tedna otroka®, Zveza prijateljev mladine Slovenije, je za otroke in mladino pripravil poslanico, ki so jo spisala znana slovenska imena: Primož Suhodolčan, Feri Lainšček, Tone Pavček, Desa Muck in Andrej Rozman Roza. Vabljeni, da si zanjo vzamete čas in si jo ogledate tukaj. V poslanici nastopata priljubljena igralka Nika Rozman in voditelj Malih sivih celic na RTV Slovenija Nik Škrlec. Nika in Nik sta mladim vzor in navdih, zato jim letošnje pomembno sporočilo – Odgovor je pogovor – prenašata prav ona dva.

Tudi na naši šoli ga obeležujemo. Učenci, ki obiskujemo šolsko skupnost, smo tako pripravili nekaj kartic, na katere smo narisali vsakdanje situacije. Situacije, s katerimi se srečamo v šoli in se morda v njih vedno ne znajdemo.  Ker je odgovor pogovor, smo povabili vse naše učitelje in sošolce, da si ob pomoči kartic v razredih pogosto vzamejo tudi čas za pogovor.

Vabljeni, da si več o letošnjem Tednu otroka® si preberite na tej povezavi.

Naj tudi vam Teden otroka® mine v ideji Odgovor je pogovor!

Odgovor je pogovor

 

(Skupno 131 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost