Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Najprej bi izrazili upanje, da ste prav vsi uspešno organizirali družinsko življenje v času koronavirusa, ko moramo ostati doma, da ste z otroki na varnem, svoje službe pa tisti, ki jih opravljate, opravljate varno. Že na začetku bi vas želeli spomniti na možnost, če imate pri tem kakršnekoli težave in ste zaskrbljeni, da se lahko obrnete na šolo (kontakti so na tej spletni strani) po mejlu ali po telefonu, da vas pokličemo in se pogovorimo.

Šolo smo čez noč prestavili na elektronske medije in vzpostavili takorekoč e-šolsko življenje. Po prvem tednu z veseljem ugotavljamo, da je pouk uspešno potekal na daljavo. Pri tem uporabljamo e-mejle, sms sporočila, telefone, spletne učilnice in spletno stran šole, pa tudi klasično pošto. Brez vas, staršev, nam ne bi uspelo, ne prvi teden, še zlasti pa to velja za prihodnje tedne. Zato bo ena od pomembnih nalog šole, da imamo z vami redne stike. O tem, kako pogosto so potrebni, se boste dogovorili vsak s svojim učiteljem. To še zlasti velja za učence posebnega programa, programa usposabljanja za življenje in delo, za učence 1. triletja in učence na dodatni strokovni pomoči. Bistveno več povratne informacije pa pričakujemo od učencev samih od 4. razreda dalje, še posebej pa od 7. do 9. razreda . Zato jih spodbujajte, da bodo učiteljem odgovarjali oz. kontaktirali z njimi tudi sami. V ta namen vam bodo razredniki poslali vprašalnik, na katerega vas prosimo, da odgovorite. Veseli bomo vsake povratne informacije, tudi o tem, kako se spoprijemate z učno snovjo, je je preveč, premalo, ip ….
Sproti vas bomo seznanjali z vsem dogajanjem glede organizacije pouka na domu, kdaj bodo dnevi dejavnosti, kateri, kakšno neposredno individualno pomoč pri učenju na domu vam bodo ponudile učiteljice OPB, ip. .
Želimo vam, da ostanete zdravi in da ta čas preživite na varen način in da ga koristno izrabimo tudi za učenje. Skupaj nam bo uspelo!
Vodstvo šole.

(Skupno 133 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost