Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Naprošamo vas, da vse, ki sumite na stik s Korona virusom (kašelj, vročina, občutek oteženega dihanja oz. pomanjkanja zraka) ali imate znake okužbe, postopate po navodilih Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport glede splošnih usmeritev in preventivnega ravnanja v zvezi s pojavnostjo in preprečevanjem širjenja koronavirusa.

Obenem pa vas naprošamo, da v primeru pojava znakov okužbe oz. potrditve le-te pri učencih naše šole ali bližnjih sorodnikih, o tem obvestite učitelja – razrednika.

 Vsakodnevne preventivne ukrepe, ki jih priporoča NIJZ (Nacionalni inštitut za javno zdravje), lahko najdete na njihovi spletni strani in povezavi ( https://www.nijz.si/sl/preprecevanje-okuzbe-z-virusom-sars-cov-2019).

Vzpostavljen je tudi klicni center v pomoč prebivalcem pri iskanju informacij v zvezi s koronavirusom. Na brezplačni telefonski številki 080 1404 lahko prebivalci dobite informacije vsak dan med 8. in 20. uro. Klicateljem na vprašanja odgovarjajo študentje višjih letnikov Medicinske fakultete.

POUK v nadaljnjih 14 dneh (16. 03. – 27. 03. 2020) bo potekal preko elektronske pošte in/ali sms sporočil. Učitelji – razredniki bodo za svoj razred pripravili gradivo za učno snov in navodila, po katerih bodo učenci snov predelali doma.

Vse nadaljnje informacije o pouku boste dobili preko elektronske pošte in na spletni strani šole glede na stanje, ki ga bodo odrejale za to pristojne državne službe.

(Skupno 167 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost