Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 21. 9. 2017, se je na igrišču pred OŠ Ivana Groharja in v telovadnici naše OŠ Jela Janežiča odvijalo dogajanje prireditve Veter v laseh – s športom proti odvisnosti. Na stojnicah in delavnicah se nam je predstavilo 28 društev in organizacij, ki so nas s svojo predstavitvijo želeli spodbuditi k zdravi izbiri načina preživljanja prostega časa.

Predstavili so se nam gasilci, skavtje, taborniki, prostovoljci Rdečega križa in prostovoljci Dnevnega centra za otroke in mladostnike, spoznali smo baseball, se preizkusili v plezanju in metanju balinčkov… Vsega je bilo toliko, da nam žal ni uspelo obiskati vseh delavnic.

Športni dan je potekal za učence 4. razreda, ostali pa so se nam med poukom pridružili za kakšno uro, da so se lahko preizkusili v novi aktivnosti.

Po končanem nagradnem žrebanju, kjer so bili tudi naši učenci nagrajeni z odsevnimi brezrokavniki, smo se zadovoljni in lačni odpravili na kosilo, marsikdo pa se je tudi popoldne udeležil popoldanskega dogajanja festivala in nadaljeval svoje raziskovanje, kaj početi v prostem času.

(Skupno 177 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost